Om oss

Jeg heter Anne Mari Sønsteby. Jeg bor i Flå i Hallingdal sammen med mannen min Tor Olav Gaptjern og datteren vår Emilie. Vi kjøpte eiendommen Fossmo sommeren 2006. Et kjempestort oppussingsobjekt, med 8 mål tomt og ingen naboerJ Vi brukte to år med alt vi hadde av penger, ferie og fritid på å pusse opp. Med god hjelp fra familie var huset ferdig sommeren 2008 og drømmen om egen kennel kunne realiseres.
Vi fikk godkjent Kennelnavnet vårt i januar 2008.

Både jeg og Tor Olav er oppvokst på gård, jeg på en gård som hovedsaklig driver med oppdrett av hest. Vi har hatt både Schæfer, Elghund sort og grå, Border collie og Dachs på gården. Med andre ord kun jakt og brukshunder. Tor Olav er oppvokst med Golden retrievere og Labrador.

Vi fikk vår første hund høsten 2005. Det ble selvfølgelig en Pomeranian. Jeg har ønsket meg Pomeranian så lenge jeg kan huske så valget var enkelt. Det var bare å vente til det passet inn i våres livssituasjon, samt finne den perfekte valpen:) Etter et års leting var vi så heldige å få tilbud om å kjøpe Farrah Diba.

Neste hund ble en Chinese Crested powder puff. Vi ville prøve en annen rase og valgte Chinese Crested på grunnav sitt gode temperament, sin hengivenhet og sterke personlighet.

Vår tredje rase ble valgt ut ifra "kjærlighet ved første blikk". Denne rasen var helt ukjent for oss inntil jeg så Russisk toy terrier for første gang på NKK utstillingen på Vikingskipet 2006. Også her var det den langhårede varianten som la seg nærmest hjertet. Vi kom i kontakt med flere oppdrettere både i Sverige og Finnland og i november 2007 hentet vi en tispe fra Sverige og en hannhund fra Finnland.  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

us.